Fòrum del Talent

Innovació, Excel·lencia i Coneixement

FÒRUM DEL TALENT’14

Jornades empresarials pel Desenvolupament Local del Territori del Montsià i les Terres de l’Ebre. El Fòrum del Talent és un projecte que treballa per a la gestió del canvi i la transformació cultural de territoris, empreses i persones.

El Fòrum cerca l’aconseguiment d’un nou i modern paradigma econòmic basat en els factors endògens del territori, nous models de gestió sostenibles, noves fòrmules per entendre el món canviant i metodologies per fer-ho possible.

El Fòrum és un espai de paraula obert a les persones i als projectes, on, a través de la informació dialogada es construeix el coneixement intel·ligent col·lectiu i de qualitat.

El Fòrum impulsa el Bé Comú, on totes les persones estan convidades a treure el millor de sí mateixes, a crear projectes apassionants que facin desenvolupar a les ciutadanes i els ciutadans, des de les seves diferències innerents i potenciar-les, per a la seva realització personal; i així posar tota aquesta riquesa al servei del territori i les persones.

El Fòrum fomenta la innovació i la creativitat a les organitzacions, per així enfortir una comunitat i uns projectes empresarials creadors i protagonistes del seus presents i dels seus futurs.

El Fòrum insiteix en donar una dimensió humana en la gestió dels territoris i dels projectes empresarials, per així dotar-los de més qualitat, de més valor afegit i de més sentit.